Tárgyalóterem

Nem számít, hogy mekkora a tárgyalóterem, annak minden szempontból a szakmaiságot kell tükröznie. Egy videókonferenciának hívás közben olyan hang- és képminőséget kell nyújtania, amitől úgy érezzük, mintha együtt lennénk azokkal is, akik csak online vesznek részt a meetingen. Ehhez mi olyan technológiát adunk, amely egyszerűen csak végzi a dolgát a háttérből. A cél, hogy igazi digitális élmény legyen a csapatmunka.

Boardroom

Határozott vezetés - az online térben is

Ha igazán nagy döntésekről van szó, minden apró részlet számít. Az elnökségi üléseken kiemelten fontos, hogy semmilyen információ ne vesszen el. Ehhez kristálytiszta hang- és képminőség szükséges, minden esetben.

Az intelligens kamerák igény szerint és/vagy automatikusan az aktuális beszélőt, illetve a jelenlévő csoport valamennyi tagját mutatni tudják. A technológiának hála még az résztvevő is ugyanúgy látszik, aki a terem egy kieső sarkában ül.

Az integrált mikrofon-rendszereknek köszönhetően mindenki hallja, milyen véleményt, visszajelzést fogalmaz meg a résztvevő. A vezető így minden szituációra megfelelően tud reagálni, ami jól reprezentálja felkészültségét és kompetenciáit.

Többfunkciós tárgyaló

Teljesítmény és minőség

Akár egy ötletelésről egy konyhai vagy éppen kávézás közbeni konzultációról van szó, átláthatóvá válik a tér, legyünk bárhol vagy beszéljünk bárkivel.

Van arra megoldás, hogy rugalmassá, élményszerűvé és irányíthatóvá váljon egy megbeszélés, és azt érezzük, hogy maximálisan kontroll alatt tudjuk tartani azt.

Noha univerzális alternatíva nem létezik: mi meg tudjuk teremteni azt az élményszerű digitális környezetet, amelyre a hozzánk fordulóknak helytől függetlenül bármilyen iparágban szükségük lehet.

🏢 Operatív tárgyaló - Irodában

Kis terek, nagy ötletek

Rögtönzött egyeztetések, heti bejelentkezések vagy kisebb ötletelések? Rugalmas, könnyen kezelhető- és működtethető megoldásainkkal bármilyen méretű tér alkalmassá válik a távoli csapatmunkára.

Akár USB-s videókonferencia eszközökről vagy éppen önálló, ös megoldásokról legyen szó: a minőségben és felhasználói élmény magas szintre emelésében mi nem ismerünk határokat.

Végtelenül egyszerű

Nemcsak használni, hanem működtetni is élmény a megalkotott digitális teret. Mindegy, hogy egy vagy akár több száz termet kell felkészíteni az online munkára: hatékonyan, gyorsan és minimális kábelezéssel oldjuk meg ezt.

Az átadást követően pedig a rendszer valamennyi eleme központilag irányítható és használható.

🏠 Operatív tárgyaló - Otthon

Helyfüggetlen minőség

Sokszor még a kis termek kialakítása is igazi kihívásokkal jár. Az adott helyiségben elhelyezett kameráknak ugyanis mindenkit ugyanolyan minőségben kell megjeleníteniük.

A mikrofonoknak pedig nemcsak a beszűrődő zajokkal kell megküzdeniük, hanem az adott tér akusztikai sajátosságaival is. Megoldásainkkal ezekre a kihívásokra adunk professzionális és praktikus választ.

Csatlakozás bármilyen platformhoz

A videókonferenciát nyújtó felhőszolgáltatók számának növekedésével rendszerünknek képesnek kell lennie csatlakozni bármilyen felülethez, legyen az Microsoft Teams, Zoom, Google, Cisco vagy más platform.

Mindegy, hogy mely résztvevőnek és honnan érkezik a meghívó az általunk alkotott digitális térbe – tökéletes hanggal, valamint képpel csatlakozhat az értekezletbe akár egyetlen gombnyomással.