Korszerűsítse tárgyalótermeit a hatékonyabb videós együttműködés érdekében!

A modern értekezletek a teremben lévő és a távolról csatlakozó kollégákkal egyaránt
számolnak. A Sinaptive videokonferencia megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy úgy dolgozzanak együtt, mintha egy asztalnál ülnének, egy térben foglalnának helyet.

Mindenki képbe kerül 

A mesterséges intelligencia alapú kamerák segítségével mindenki láthatja, mi történik a megbeszélésen. Így a teremben lévők és a távolról csatlakozók is egyformán jól láthatók lesznek.
Az intelligens kamerák automatikusan az előadóra fókuszálnak, és követik őt, miközben a teremben mozogva demonstrál vagy ír a táblára.

Tiszta, érthető hang zavaró háttérzaj nélkül

A kiváló minőségű hang segítségével mindenki tisztán értheti, nyomon követheti a beszélgetést. Az AI alapú zajszűrés minimalizálja a nem emberi háttérzajt, és ki lehet zárni a
zavaró, megbeszéléseket félbeszakító háttérhangokat, háttérbeszédet.


A helyiségnek megfelelően méretezett mikrofonok minden szót rögzítenek, és biztosítják, hogy a felszólalók hangja minden körülmények között, mindenki számára hallhatóak, érthetőek legyenek.

Villámgyors kezdés 5 másodpercen belül

Az, hogy valami nagy teljesítményű és professzionális, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nehéz használni. A vezető UC-platformokkal való zökkenőmentes integráció leegyszerűsíti a használatot, az érintésvezérlőkkel pedig a terembe belépve 5 másodpercen belül már a megfelelő meetingben lehet.

Hatékonyság a tárgyalótermen kívül is

A modern, hibrid munkahelyeken a megbeszélések helyszíne túlmutat a hagyományos konferenciatermeken. Bárhol, ahol az emberek összejönnek – közösségi terek, fókuszszobák, alkalmi gyülekezőhelyek – úgy kell felszerelni, hogy a távollévők is csatlakozhassanak a megbeszélésekhez.

Távoli menedzsment engedélyezése

Adjon lehetőséget az IT-csapatoknak, hogy könnyedén felügyelhessék és karbantarthassák a videokonferencia-megoldásokat az egész szervezetben! A távoli kezelés leegyszerűsíti mind a felhasználói támogatást, mind pedig azokat a rutinfeladatokat, amelyek biztosítják, hogy minden videóeszköz működőképes legyen, amikor szükség van rá.