Online események

Sajtótájékoztató

A sajtó képviselőit már egyre nehezebb személyesen is elhívni egy-egy eseményre. Az online streaming közvetítésekbe azonban szívesen bekapcsolódnak, hiszen időgazdálkodás szempontjából sokkal kedvezőbben dolgozhatnak.

Nem mindegy azonban, hogy egy ilyen tájékoztató alkalmával milyen élményt kapnak: az akadozó hang- és képtechnika akár félre is viheti az információ-átadást, és olyan hírek jelenhetnek meg a sajtóban, amit nem szívesen lát magáról az adott szervezet és vezetője.

Az online sajtótájékoztatókat tehát jobb profikra bízni – mi szívesen kezeljük ezt a feladatot, és levesszük a válláról a kockázatokat.

Online konferencia

Legyen szó éves közgyűlésről, viszonteladói eseményekről, partneri konferenciákról, egyre többen igénylik az online részvételi lehetőséget.

Ezzel a megoldással azok a tehetséges szakemberek is aktív részesei lehetnek az adott konferenciának, akiknek a munka vagy az utazás miatt máskülönben erre nem lenne módjuk.

Egészségügyi események

Kiemelten fontos, hogy az egészségügyi szakemberek a világ minden tájáról csatlakozva az adott feladatba, és meg tudják osztani egymással kutatási eredményeiket és innovatív ötleteiket, javítva ezzel az egészségügy kihívásait.

Az egészségügy fejlődésében kulcsfontosságú, hogy mindezt milyen minőségű felületen és körülmények között tehetik meg.
Valamennyiünk egészsége múlik az emberi kapcsolatok minőségén és az együttműködés mértékén. Audiovizuális megoldásainkkal orvos és páciens olyan távdiagnosztikai szolgáltatást kaphat, amely egyben életmentő és praktikus.

A telemedicinanak hála online kapcsolat segítségével a felhasználók magas színvonalú és interaktív egészségügyi élményben részesülhetnek fizikai találkozás nélkül. Ez a szolgáltatás a klinikai vizsgálatokban és egészségügyi személyzet körében is hasznos, ahogy a klinikai oktatásban is egyre inkább jelen van.