Sinaptive. We connect.

Rólunk

Több mint tíz éve tervezünk, alkotunk és működtetünk teljeskörű üzleti kommunikációs-, valamint csoportmunka támogató megoldásokat személyre szabottan, kiváló minőségben, mégis költséghatékonyan.

Lépésről lépésre építkezünk

Lépéseink egymásra épülnek. Attól függetlenül, hogy sajtótájékoztatóhoz, otthoni munkakörnyezethez, hibrid munkavégzéshez, műtét közvetítéséhez, vagy éppen egy vezetői tárgyalóteremben kell létrehoznunk teljes audiovizuális- és IT-struktúrákat, mindenre találunk megfelelő megoldást.

Nálunk a tapasztalat és az innováció kéz a kézben jár

Noha az elmúlt másfél évben sokan kezdtek el hasonló területen dolgozni, mi már korábban is jelen voltunk minden iparági szemléletváltásnál, amely az IT-ban és az audiovizuális trendekben az elmúlt években végbement. Tapasztalatunknak köszönhetően már akkor látjuk a technológiai trendek változásait, amikor a piac még nem áll készen az átalakulásra: gyakorlatilag előre dolgozunk, megtartva/növelve saját és ügyfeleink versenyképességét.

Legyen szó Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet, GoToMeeting vagy szinte bármilyen platformról, a partnereink távmunka igényeit maximálisan támogatni tudjuk. Sikerünk abban áll, hogy megrendelőink üzleti igényeit megértjük, egészben látjuk, és az elejétől a végéig mi építjük ki azt a rendszert, amely általában csak több, különböző szakterületet lefedő, egymástól független csapat bevonásával érhető el.

Erre kiváló példa a pandémiás időszak kezdete, amikor mi már rutinosak voltunk ezen a területen. A távmunka térnyerésével a cégek többsége is rájött, hogy egyre inkább szüksége van ezekre a megoldásokra, hiszen maga a munka, az értékteremtés is webalapú és audiovizuális eszközökön keresztül történik. Ez a trend a jövőben sem fog visszafordulni: a munkavégzés a legtöbb magyar és nemzetközi vállalkozás esetében is jelentősen átalakult, és a helytől független irodáké lett a főszerep.

Egy lépéssel a piaci igények előtt járunk

A nemzetközi trendekből már előre látni lehetett, hogy a jövő munkahelyén nagyon fontos lesz a digitális kommunikáció, és a legtöbben videón beszélnek majd egymással. Eleinte persze csak azon nagyvállalatok számára volt jövedelmező egy ilyen léptékű struktúra kiépítése, amelyeknél például a New York és Tokió közötti kommunikációt kellett megoldani.

A cégek többségénél még webkamerát sem alkalmaztak. A vállalati kommunikációra jellemzően helyi hálózaton keresztül, szoba méretű tárgyalókat használtak, ahol elsősorban az volt a fontos, hogy a résztvevők szinte tükörben lássák egymást, úgy, mintha ugyanabban a térben lennének. Jelentős igény volt a vizuális élmény mellett arra, hogy érzékeljék egymást gesztusait, reakcióit is.

Ám a képi megjelenítésről egyre inkább áthelyeződött a hangsúly a funkcionalitásra, és előtérbe került a hangtechnika minősége. Noha még mindig készítünk nagy méretű tárgyalótermeket, általában már nem ez a megoldás az igények fő mozgatórugója.

Meznerics Ádám

Alapító, társtulajdonos, üzletfejlesztési vezető

Tohai Tibor

Alapító, társtulajdonos, technológiai vezető

Gungl Ágoston

Alapító, társtulajdonos, ügyvezető

Egyszerre IT, audiovizualitás és belsőépítészet

Összetett területhez kell értenünk, hiszen a hardver és szoftver teljeskörű telepítése mellett mi felelünk az adott helyiség hang- és vizuális technológiai megoldásaiért, valamint részt veszünk a terem belső berendezésében is a belsőépítészekkel együttműködve.

Össze kell kötnünk és egységben kell kezelnünk az adott cég különböző részlegeihez – IT-biztonság, karbantartás – tartozó területeket, ahogy értenünk kell azt is, hogy mit szeretne a cég vezetősége.

Még a nagyvállalatok többsége sem rendeli szervezeten belül egyetlen csoporthoz a teljes informatikai rendszert, a kommunikációs- és digitális felületek kezelését, a szerverek üzemeltetését, vagy éppen a vállalati eszközök, valamint dokumentumok adatvédelmének biztonságát.

Szerteágazó feladatkörök, amiből egy esztétikus, képileg és hangilag is jó élményt adó, üzleti célokat támogató megosztást kell létrehoznunk – pontosan ezt az alkotási folyamatot és az elégedett ügyfeleket szeretjük a munkánkban.

Miben vagyunk mások, mint a többiek?

Iparágunkban sokan futószalagon telepített rendszereket hoznak létre, amelybe indokolatlanul sok eszközt építenek bele sokszor tényleges funkció nélkül. Nem ritka, hogy egész struktúrákat másolnak le és alkalmaznak egy munkafolyamatra.

Ennek nincs értelme, ha a felhasználó azt tapasztalja, hogy mindez nem is működik. Mi nem spóroljuk meg a tervezés és az igényfelmérés idejét: pontosan olyan, személyre szabott megoldásokat adunk, amire az ügyfeleknek szüksége van. Ehhez azonban sok beszélgetésen keresztül vezet az út.

Foglaljon hozzánk időpontot!

„Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem.” – Konfuciusz ősi mondása most is megállja a helyét. Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleinknél elsősorban a vizuális élmény a kipróbálás a meghatározó a döntés előtt.

Ezért folyamatosan fejlesztjük és formáljuk azt a bemutatótermet, ahol a partnerek megtekinthetik az általunk megalkotott demó-eszköztárat. Ezekben a helyiségekben megmutatjuk, hogy mi és hogyan működik. Ez alkalmat ad arra is, hogy beszélgessünk, tervezzünk, megismerjük megrendelőink valós igényeit, és ami nem utolsó szempont, megítéljük, hogy az adott projekt milyen megtérülést jelenthet számukra.

Foglaljon hozzánk időpontot!

Győzödjön meg virtuálisan vagy akár személyesen is munkánkról