Tárgyalótermek

Tárgyalótermi megoldások

Tárgyalótermek, Amelyek szinte maguktól működnek.

Nem számít, hogy mekkora a tárgyalóterem, annak minden esetben a kivételes minőséget kell tükröznie. Videokonferencia hívás közben olyan hang és képminőséget kell biztosítani, amitől úgy érezzük, mintha együtt lennénk a távoli résztvevőkkel. A tartalommegosztásnak akár vezetékkel, akár vezeték nélkül, egyszerűen kell működnie, hogy távoli csapataink zökkenőmentesen tudjanak együtt dolgozni egymással. A Sinaptive mindehhez olyan technológiát biztosít, amely egyszerűen csak teszi a dolgát.

Teljesítmény és minőség

Kristálytiszta hang és kép, minden esetben. Az intelligens kamerák igény szerint vagy automatikusan az aktuális beszélőt vagy a jelenlévő csoportot mutatják – akkor is, ha valaki a terem egy kieső sarkában ül. Az innovatív mikrofonrendszereknek köszönhetően pedig még a halkszavú rejtőzködők hangja is garantáltan tisztán hallható a túloldalon.

Igényekhez igazítva

A különböző méretű és típusú termek különböző technikát igényelnek. Akár nagyobb teremről beszélünk, amely okos kamerákat és összetett mikrofonrendszert igényel – akár kisebb csoportmunka szobáról, ahol a vezeték nélküli prezentációé és a fehértábláé a főszerep, megoldásaink jeleskedni fognak a mindennapi használat során.

Integráció és rugalmasság

A felhasználóknak következetes és hatékonyan működő megoldásra van szükségük, függetlenül attól, hogy milyen alkalmazást vagy szolgáltatást használnak éppen. Megoldásaink együttműködnek a különböző felhő platformokkal, így szinte mindegy mit használunk, egy gombnyomással csatlakozhatunk a konferenciahívásba, tökéletes képpel és hanggal.