Oktatás

A tantermek folyamatos továbbfejlődésével lépést kell tartani. A videó-, beszéd- és tartalommegosztó digitális eszközök, valamint szolgáltatások segítenek az oktatóknak abban, hogy az általános (globális) változások mellett is ugyanolyan tanulási élményt érjenek el az osztálytermen kívül, mint azon belül.

A jövő tanterme

Élményszerű hangkövető technológia

Videó megoldásaink olyan hangrendszer-technológiát kínálnak, amelynek köszönhetően az oktató szabadon mozoghat maszkviselés közben is, anélkül, hogy az csökkentené a hang minőségét és nyomonkövethetőségét.

A pedagógus így csak a tanításra koncentrálhat ahelyett, hogy a technikai problémákkal bajlódna.

Hibrid tanterem

Az iskoláknak már nem kell a személyes vagy a távoktatás közül választaniuk. Audiovizuális megoldásainkkal megfizethető és a számukra szükséges méret szerint kivitelezett hibrid tanulási modellt alakíthatnak ki.

Ez a rendszer mind a személyesen, mind a távolról tanulók igényeit is egyaránt kielégíti.

Otthoni oktatás

Akkor lehetnek a tanárok és diákok sikeresek, ha a tanulási tapasztalatok minden résztvevő számára azonos digitális élményt tudnak nyújtani és a közös foglalkozások még informatívabbá válnak.

Megoldásaink pedagógusok és tanulók ezreint támogatják, a legmagasabb minőségű hang-, videó- és tartalommegosztást tesszük lehetővé az osztályteremben, otthon és azon kívül is.