Bemutatjuk a Poly legújabb Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkező eszközeit!

Az ügyfélszolgálatok és call centerek egyre fontosabb funkciót töltenek be a vállalatok működésében. Az elmúlt években széles körben elterjedt elektronikus kiszolgálással a céges kapcsolattartók szerepe még lényegesebb lett a tökéletes ügyfélélmény elérésében. A globális trend előretörése miatt felértékelődött a távoli kapcsolattartást lehetővé tévő eszközök, hardverek szerepe is. A kiváló képi- és főleg hangélmény alapvetéssé vált, és jelentősen meghatározzák a digitális csapatmunkát, valamint az ügyfélélményt. Ennek eléréséhez mutatunk most egy olyan portfóliót, ami a Microsoft Teams felhasználói részére garantáltan fejlődést hoznak a mindennapokba.

A különböző vállalati osztályok általános együttműködésének jegyében a Poly kibővítette a Microsoft Teams-tanúsítvánnyal rendelkező headset-ek választékát, és az Office Worker portfóliója mellett a tanúsítványt beépítette a Contact Center megoldásai közé is. Ezek az eszközök így lehetővé teszik az ügyfélszolgálati képviselők számára is, hogy gyorsan hozzáférjenek a szervezeten belüli fontos információkhoz, és nagyobb hatékonysággal oldhassák meg az esetleges ügyfélproblémákat. A fejlesztés időszerűségét a Frost & Sullivan által nemrég közölt globális szinten végzett felmérés is alátámasztja, miszerint a cégek 64%-a már jelenleg is használja a Teams rendszert és további 32%-uk két éven belül tervezi annak bevezetését.

Mit ad a Microsoft Teams tanúsítvány a felhasználók számára?

A Teams-tanúsítvánnyal rendelkező termékek iránti megnövekedett kereslet kiválóan tükrözi azt a digitalizáció mentén kialakult felhasználói igényt, hogy a napi munkavégzés során használt technológiákat egyetlen dinamikus eszközben egyesítse. Ahhoz, hogy egy termék Teams-tanúsítványt kapjon, meg kell felelnie a Microsoft szigorú követelményeinek. Ilyen elvárás például a tökéletes hang és a hatékony zajszűrés. A  Microsoft tanúsítványával rendelkező eszközökön ezek után egy külön gomb teszi lehetővé a Teams azonnali elérését a kommunikáció maximális zavartalanságának  érdekében.

A Poly legújabb eszköze praktikus, kényelmes és mindig rendelkezésre áll!

A Voyager 4245 Office a Poly olyan első Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkező fejhallgatója, ami kifejezetten az ügyfélszolgálati munkatársak igényei mentén készült. Az eszköz a maga nemében a legkönnyebb bluetooth headset, ami szabad mozgást biztosít az irodában és azon kívül is. A Voyager 4245 emellett a Poly termékeitől már megszokott kiváló minőségű szélessávú hanggal rendelkezik. A tökéletes zajszűrő mikrofonnak hála az eszköz maximális hatékonysággal zárja ki a környezeti hanghatásokat, legyen szó nyüzsgő irodáról, vagy az olyan home office-ban tapasztalható zavaró tényezőkről, mint a gyereksírás, kutyaugatás, vagy utcáról beszűrődő zajok. A Poly új eszközének ráadásul 3 fajta viselési módja is lehetséges, így mindenki a saját stílusához igazíthatja azt, hogyan hordja a fejhallgatót.

Eddig sok vezetőt az a kétség tartott vissza a bluetooth fejhallgatók beszerzésétől, hogy a gyors lemerülés, vagy a korlátolt hatótávolság miatt nem biztosítanak megfelelő kapcsolatot az ügyfelekkel. Ezt az aggályt azonban a Poly új eszközével szemben nyugodtan félre lehet tenni. A folyamatos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a Voyager 4245-el a kommunikáció megszakítás nélkül folyhat, akár hosszú órákon keresztül, hisz a lemerült akkumulátor beszélgetés közben is kicserélhető.

Ami pedig a hatótávolságot illeti, a felhasználók akár 100 méterre is eltávolodhatnak az eszközüktől anélkül, hogy romlana a hangminőség.

Ez lehetővé teszi a munkatársak szabadabb mozgását, így például gond nélkül átsétálhatnak egy olyan kollégájukhoz, aki segíthet megoldani nekik egy felmerülő problémát vagy kérdést. És valljuk be őszintén, ez a funkció az esetben is jól jön, ha a home office-ban dolgozó kollégának le kell mennie a futárhoz, vagy ki kell ugrania a sarki boltba.

A Poly további Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkező eszközei egyéni igényekre szabva

Bluetooth fejhallgatók: A Poly kiváló minőségű Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkező fejhallgatóinak portfóliója nem ér véget a Voyager 4245-el. A Voyager 4200 Office and UC Series, a Voyager 5200 Office and UC Series, a Voyager 6200 UC és a Voyager 8200 UC szintén kitűnő választás, az átfogó vállalati kommunikáció biztosítására.

Vezetékes fejhallgatók: A Poly azok számára is tartogat praktikus megoldást, akik inkább a hagyományos, vezetékes headset-eket preferálják.  A Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkező Poly Blackwire 3300 Series UC headset a munkatársak együttműködésére optimalizálva tökéletes hangminőséget és egész napos kényelmet ad.

Hordozható kihangosítók: A 360 fokos hangzással rendelkező Poly Calisto 3200 és Calisto 5300 mobil kihangosítók bármilyen helyszínt professzionális hangzású térré varázsolnak, legyen szó hagyományos irodáról,  open office környezetről, vagy otthoni munkaállomásról.

A Poly Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkező eszközei tehát remek hang, video és szoftver megoldásokkal bírnak, tökéletes kapcsolatot tesznek lehetővé minden felhasználó számára az egyéni igények mentén.

Ha úgy gondolod, itt az ideje, hogy vállalkozásod szintet lépjen a digitális kommunikációban, vedd fel velünk a kapcsolatot és találjuk meg együtt a céged és munkatársaid igényeihez legjobban illő megoldásokat!