Kistárgyalók

Kis terek, nagy ötletek

Rögtönzött egyeztetések, heti bejelentkezések, ötletelések. Rugalmas, könnyen kezelhető és üzemeltethető megoldásaink alkalmassá tesznek bármilyen kis teret a távoli csapatmunkára – mindezt szinte bármilyen kis költségvetésből. Akár USB-s videokonferencia eszközökről beszélünk, akár önálló, minden-egyben PC-mentes megoldásokról – amelyeken natív módon fut szinte bármilyen videokonferencia felhő alkalmazás – minőségben és használhatóságban nem ismerünk kompromisszumot.

Pofonegyszerű

Nem csak használni, hanem üzemeltetni is egyszerű. Mindegy, hogy egyetlen vagy több száz szobát kell felkészítenünk az on-line munkára, azt hatékonyan, gyorsan és minimális kábelezéssel tesszük. Az átadást követően pedig minden központilag üzemeltethető és menedzselhető.

Minőség, bárhol

A kis termek nagy kihívásokkal járnak. A kamerának mindenkit látnia kell a teremben, a mikrofonoknak meg kell küzdeni a beszűrődő zajokkal és az olykor kongó akusztikával. Megoldásainkkal ezekre a kihívásokra adunk választ.

Csatlakozás bármilyen platformhoz

A videokonferencia felhőszolgáltatók száma egyre nő, így a rendszerünknek képesnek kell lennie csatlakozni bármilyen platformhoz, legyen az Microsoft Teams, Zoom, vagy más alternatíva. Az általunk kivitelezett termekből mindegy, hogy honnan érkezik a meghívó –tökéletes hanggal és képpel csatlakozhatunk az értekezletbe, egyetlen gombnyomással.