A Sinaptive csapata a legjobb élő példa erre.

El tudod képzelni magadról, hogy megtanulsz egy olyan szakmát, ami eddig még csak pár embernek adatott meg? Gondolj bele! Szakértő leszel valamiben, ami ma még maga a varázslat az ügyfeleinknek.

Lázba hoznak ezek a kulcsszavak?

Vizualitás

Hangtechnika

Design szemlélet

Hang- és képátvitel

Streaming

Mindegy, hogy

hozunk létre teljes audiovizuális- és IT-struktúrákat, a lényeg ugyanaz:

Megteremtjük azt az élményszerű digitális környezetet, amelyre a hozzánk fordulóknak helytől függetlenül, bármilyen iparágban szüksége lehet a professzionális munkához és megjelenéshez az online térben.

Igen, mi egy olyan cég vagyunk, akik ezen az innovatív, őrült tempóban fejlődő területen letettük már a névjegyünket a piacon – Vodafone, Mercedes-Benz, SOTE I. Patológia, Elmű-Émász, WizzAir, Yettel – és hajlandóak vagyunk bevezetni Téged erre a területre.

Képzeld el, amikor a haverok (vagy egy randin) megkérdezik:

„És Te mivel foglalkozol?”

Azt mondhatod majd, hogy

„Nekem köszönhető, hogy ma a SOTEről a világ 17 pontjára csúcsminőségben közvetítettek egy új műtéti eljárást”

„a Mercedes-Benz vezérigazgatójának éves beszámolója általam jutott el az összes részvényeshez, olyan élményt nyújtva számukra, mintha ott ültek volna abban a kecskeméti konferenciateremben”

és azt fogják kérdezni tőled, hogy

„Úristen, van olyan cég, ami konkrétan ezzel foglalkozik? És Te ott dolgozol? Cool”

Ez az, amit kínálunk neked.

Igen, kicsit kattantak vagyunk mindannyian, ezért nem baj, ha Te is. Beszippantott minket ez a világ teljes mértékben. Alkotni, élen járni, lenyűgözni az ügyfeleinket világszínvonalú megoldásokkal, az asztal alatt az utolsó vezetéket is tökéletesen a helyére passzíntani… ez az életünk.

Mivel kell rendelkezned, hogy bevegyünk a Sinaptive családba?

Valójában egy knowledge-workert* keresünk magunk közé, hiszen mindannyian ilyenek vagyunk.

Együtt tanultuk meg, kísérleteztük ki ezt a területet és tesszük ezt a mai napig, minden pillanatban.
Munka közben fogod megtanulni ezt a szakmát, ezt a területet.
Mindig új megoldásokon gondolkozunk. Most éppen egy 3D nyomtatóval játszadozunk…

Knowledge-worker? Ezt írnánk róla a wikipediánkban:

egy olyan ember, aki éhesen lesi el tőlünk az összes trükköt és technikát befogadó a direkt tudás átadásra – hogy profin meg tudjunk tanítani mindent önálló gondolkodásra és problémamegoldásra sarkalható, ehhez az kell, hogy szeressen alkotás közben, a gyakorlatban tanulni, ne ijedjen meg egy merőben új szituációtól, álljon bele, legyen határozott az ügyfélnél még akkor is ha fogalma sincs hogyan oldja majd meg és találja ki, bátran kérjen segítséget tőlünk, együtt gondolkodva eddig még mindent, de tényleg MINDENT megoldottunk.

Honnan tudhatod, hogy alkalmas vagy-e belenőni ebbe a munkakörbe?

Rántson be ez a téma.

Ez szükséges ahhoz, hogy állandóan agyalj az újabb és újabb megoldásokon, technológiákon. Mindannyian ilyenek vagyunk. Érezned kell az alkotás örömét: már megint építettünk egy izgalmas, király dolgot az ügyfélnek.

Bejárni dolgozni, megcsinálni a melót

– ezzel a mentalitással nem lehetsz része a csapatnak. Figyu, kitaláltam valamit, teszteltem, nézzük már meg, milyen lenne ezt megcsinálni egy ügyfélnek? – ez az a mentalitás, amit mi keresünk!

Hálózatépítés, informatika

ebben kell, hogy legyen legalább 1 év tapasztalatod. Nem baj, ha közben sokkal jobban érdekelt, hogy a hálózat, amit kiépítettél az ügyfélnek milyen hatást tesz lehetővé az ügyfél számára. Kell tudnod, értened, hogyan áll össze egy rendszer.

Angol kommunikációs szinten, elengedhetetlen.

Nagyvállalati vezetőknek, csapatoknak hozunk létre dolgokat. Lesznek olyan helyzetek, amikor kommunikálnod kell. Nyugi, ők is emberek. Csak nagyobb autóval járnak, nagyobb dolgok felett diszponálnak, de egy dologban biztosan egyezünk velük. Ez a professzionalizmus.

Esztétikai érzéked értékelni fogják az ügyfeleink

Rendelkezned kell alapvető szépérzékkel a designhoz, egy tárgyalóterem elrendezéséhez. Ha nem zavarja a szemedet, hogy kilógnak a kábelek a monitor mögül, nincs vízszintben, amit felszereltek, akkor nem te leszel a mi emberünk.

Képben kell lenned egy idő után a szakmai háttérrel is

A kivitelezési, szerelési munkákat nem mi végezzük. Van egy profi alvállalkozói csapatunk erre. Viszont…

Képben kell lenned azzal – a betanulási időszak (3 hónap) után -, hogyan épül ki egy rendszer. Igen, előfordul, hogy nincs időnk pontos tervrajzokat adni a kivitelező csapatunknak, inkább ott vagyunk velük a helyszínen és instruáljuk őket.

Csak ülni és szemlélni, amit létrehoztál…

Baromi jó érzés végig nézni, ahogy kiépül az a csoda, ami a szemnek láthatatlan elemek sokaságából egyszer csak összeáll, hogy WOW élményt biztosítson a digitális megoldás felhasználóinak.

Nem ugrasz arrébb, ha a tettek mezejére kell lépned?!

Persze ha ezért napközben egyszer-kétszer be kellett másznod az asztal alá, elvezetni egy vezetéket, akkor ne legyen akadály számodra, hogy „ing van rajtam, nem fekszem le a padlóra…”

A probléma megoldásért kiált a fejedben, nem pedig feladásra késztet?!

Kifejezetten jó érzéssel fogsz nap végén a tárgyalóterem padlóján hátradőlni, hogy b@sszus, délben még óriási parában voltunk, hogyan oldjuk ezt meg, most meg már minden sínen van, a lehető legjobban alakult. Profik vagyunk, na! Nincs mese

Alig várod, hogy történjen valami váratlan, ami gondolkodásra késztet?!

Szóval ez nem az a terület, ahol mindig minden pontosan úgy történik, ahogyan mi azt elképzeltük. Ettől stresszes, de ha találékony vagy – ebben segítünk az elején, hogyan legyél az -, akkor ez egy pozitív adrenalin löket lesz. Érezni fogod, hogy vér áramlik az ereidből az agyadba. Arra pedig szükség van a gondolkodáshoz.

Legózás?

Egyébként szerettél legózni?! Akkor nem leszünk messze egymástól 😉

IT nyelven beszélsz, ugye?!

Miért fontos, hogy beszélj és érts IT nyelven?!Mert alapvetően a megrendelő IT-sai lesznek a kontaktjaid. Ezért is fontos, hogy professzionális tervet adjunk át, pontosan specifikáljunk. Mert ha megkönnyítjük a munkájukat – ahelyett, hogy „szívatnánk” őket -, akkor nagyon gördülékeny lesz velük a közös munka. Kifejezetten törekszünk arra, hogy megkönnyítsük az IT csapat életét az ügyfél oldalon.

Egy dolog biztos lesz, ha nálunk dolgozol majd: Minden nap más. Nincs egyetlen olyan hét sem, amikor ne jöhetnének közbe változások. Remélem ismered annyira magadat, hogy egy ilyen munkahelyet keresel? Ahol kihívások, megoldandó feladatok, alkotások töltik ki a mindennapodat.

Mitől ilyen különleges és összetett ez a munka? Egyszerre IT, audiovizualitás és belsőépítészet

Összetett területhez kell értenünk, hiszen a hardver és szoftver teljeskörű telepítése mellett mi felelünk az adott helyiség hang- és vizuális technológiai megoldásaiért, valamint részt veszünk a terem belső berendezésében is a belsőépítészekkel együttműködve.
Össze kell kötnünk és egységben kell kezelnünk az adott cég különböző részlegeihez – IT-biztonság, karbantartás – tartozó területeket, ahogy értenünk kell azt is, hogy mit szeretne a cég vezetősége.
Még a nagyvállalatok többsége sem rendeli szervezeten belül egyetlen csoporthoz a teljes informatikai rendszert, a kommunikációs- és digitális felületek kezelését, a szerverek üzemeltetését, vagy éppen a vállalati eszközök, valamint dokumentumok adatvédelmének biztonságát.
Szerteágazó feladatkörök, amiből egy esztétikus, képileg és hangilag is magas szintű élményt adó, üzleti célokat támogató megosztást kell létrehoznunk – pontosan ezt az alkotási folyamatot és az elégedett ügyfeleket szeretjük a munkánkban.

Felmerülnek benned ezek a kérdések?

  • Munkaidő

  • Céges autó vagy BKV bérlet

  • Gyüminap, ingyen sör, csocsó asztal?

  • Lehetek-e home office-ban

Az a helyzet, hogy nálunk mindenki tudja mi a dolga és mikor engedheti meg magának, hogy pénteken kettőkor már lelépjen. Onnan dolgozunk, ahonnan a leghatékonyabb, saját döntéseink alapján. 

Hetente egyszer biztos összeülünk az irodában átbeszélni a projekteket. A helyszíneken úgyis együtt toljuk. De van hogy nincs is határidős meló, de mindannyian azon agyalunk, hogy a legközelebbi projekten hogyan oldjuk meg azt, amivel most legutóbb annyit szívtunk. 

Szóval ne multis aggyal gondolj ránk, egyszerűen hozzunk létre közösen jó dolgokat és akkor lesz minden, amitől jól érzed magad a munkahelyeden.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!