Egy hatékony online együttműködést támogató rendszerrel a virtuális térben sem kell lemondani a közös munka interaktív élményéről. A Zoom Rooms egyedi innovációi, mint például az együtt rajzolás egy online flipchart táblán, a multi-share támogatás, vagy az interaktív monitor közös használata, mind magasabb szintre emelheti a vállalatok online kommunikációját. És ez még csak az eleje az izgalmas funkciók felsorolásának!

Bemutatjuk a Zoom Rooms rendszerét, mely a legkorszerűbb tárgyalóterem megoldásokkal interaktív csapatmunka-élménnyé teszi a modern együttműködést, legyen szó irodai megbeszélésről, online meetingről, vagy webkonferenciáról.

Egyszerűség, megbízhatóság és személyre szabottság

A Zoom Rooms tárgyalóterem megoldásai a 2019-es indulás óta több, mint 60 különböző újításon mentek keresztül. A Zoom dinamikus termékfejlesztéseinek köszönhetően, világszerte partnerek milliói kamatoztathatják az innovatív, megbízható, mégis egyszerű megoldásokat, melyek fókuszában a hatékony együttműködés és a maximális csapatmunkaélmény megteremtése áll. Összegyűjtöttük, melyek azok a beállítások, amik jelenleg egyedülállóvá teszik a Zoom Rooms modern tárgyalóteremterem-megoldásait. Lássuk a legfontosabb előnyöket!

Izgalmas funkciók

A Zoom Rooms for Touch rendkívül népszerű megoldás a közös terek és kisebb tárgyalók számára, mivel a megfelelő hardveres háttérrendszer segítségével egy eszközben képes videokonferencia felületet és interaktív táblát biztosítani. Ezenfelül a Zoom Rooms for Touch legutóbbi kiadása a következő fejlesztéseken ment keresztül.

Elemzi a meetingek látogatottságát

Egy viszonylag friss fejlesztésnek köszönhetően a Zoom Rooms irányítópultja képes adatot szolgáltatni a teremben tartózkodó résztvevők számáról, ezzel betekintést nyújt a helyiségek kihasználtságába és értékelni tudja az értekezletek látogatottságát. Ez az új funkció ráadásul a Zoom Rooms szoftver részeként bármilyen kamerával működik!

A megbeszélés résztvevői több felületen kommunikálhatnak egyszerre

A Zoom Rooms rendszerben mostantól lehetőség nyílik arra, hogy a szoba vezérlőjén keresztül a kijelzőn megjeleníthetők legyenek a résztvevők chat-üzenetei is. Ez a funkció Mac és Windows rendszeren egyaránt elérhető.

Összehangolja a rendszereket

A Zoom Rooms rendszerrel a felhasználók egyetlen gombnyomással csatlakozhatnak  külső meeting-ekhez videó és hangeszközök segítségével. A Zoom jelenleg a Webex, a GoToMeeting, a Teams és a Skype for Business meeting-meghívásait támogatja ezzel a funkcióval. Az értekezleteken a Zoom felhasználók a „one-click proximity share” segítségével azonnal megoszthatják képernyőjüket a résztvevőkkel.

Ütemezett értekezletek automatikus indítása és befejezése

Az értekezletek adminisztrátorai mostantól beállíthatják, hogy a Zoom Rooms automatikusan indítsa el, vagy fejezze be a meetingeket az ütemezett időpontok alapján. Az adminisztrátorok továbbá azt is eldönthetik, hogy a közelgő értekezletről szóló értesítések kizárólag a vezérlőn, vagy a vezérlőn és a kijelzőn egyaránt megjelenjenek.

Továbbfejlesztett terem-vezérlési képességek

A Zoom Rooms vezérlője számos praktikus beállítással segíti a közös munkát, hogy az értekezletek a lehető leghatékonyabb módon folyhassanak. A sikeres együttműködést támogató új Zoom beállítások a következők:

Amennyiben úgy érzed a Zoom Rooms rendszer a Te céged számára is kézenfekvő megoldást nyújthat értekezletek, online meetingek, vagy webkonferenciák hatékony és egyszerű szervezésére, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig megmutatjuk, még mi mindent tehet a Zoom rendszere a vállalkozásod sikeréért!